Personlig integritet

Av L. Ron Hubbard

SANNING FÖR DIG är vad du själv har observerat; och när du mister detta, har du förlorat allt.

Personlig integritet, vad är det? Personlig integritet är att veta vad man vet — Vad du vet är din visshet — och att ha kurage nog att veta vad man observerat och säga detta. Detta är integritet, den enda integritet som finns.

Man kan förstås tala om heder, sanning och slika ting — esoteriska termer allihop. Men nog vore allt detta tryggat och i säker hand, om vi verkligen observerade vad vi såg, var noga med att observera vad vi såg och alltid observerade med avsikt att se.

Att alltid vara skeptisk, kritisk eller fördomsfri är inte nödvändigt. Men givet är att vi måste bevara, i tillräckligt mått, vår personliga integritet samt tro och tillit till oss själva, och även kurage, så att vi kan observera vad vi ser och tala om vad vi sett.

Det finns inget i Dianetik och Scientologi som är sant för dig, om du inte själv har observerat det och om det inte stämmer överens med din egen observation. Det är allt.


L. Ron Hubbard

Tillbaka till "Artiklar"

Scientologi - förbättrar tillstånd i livet
HEM
BÖCKER
VIDEOKANAL NYHET!
PERSONLIGHETSTEST
KONTAKT
.....................................

Läs mer om
L. Ron Hubbard HÄR
.....................................

Hitta din närmsta
Scientologi-kyrka

HÄR

.....................................

.....................................

Scientologi - förbättrar tillstånd i livet
Copyright © 2005-2023 Scientologi-kyrkan i Sverige. Alla rättigheter förbehållna. Ett tacksamt erkännande riktas till L. Ron Hubbard Library för tillåtelse att återge valda delar av L. Ron Hubbards upphovsrättsskyddade verk och fotografier. Ingen del av innehållet i dessa Internetsidor får återges utan copyrightinnehavarens tillåtelse. Scientologi®, Dianetik®, Hubbard®, Celebrity Center, E-Meter, Flag Land Base, Freewinds, L. Ron Hubbard-signaturen, Purification, Purification Rundown, The Bridge, Life Improvement, Scientologi-symbolen och Scientologi-korset är varu- och servicemärken som innehas av och används med tillstånd från Religious Technology Center. Scientolog är ett kollektivt medlemskapsmärke som betecknar medlemmar av de sammanslutna kyrkorna och missionerna inom Scientologin. ABLE, Applied Scholastics, Narconon och Criminon är varumärken som ägs av ABLE och används med deras tillåtelse. NEW ERA är ett registrerat varu- och servicemärke som ägs av NEW ERA Publications International.